Jesus tog smerten

Af Charlotte Dalsti, Randers

Jeg hedder Lotte. Jeg besluttede at leve mit liv med Jesus for ca. 6 måneder siden. Jeg vil ikke kede dig med hele min livshistorie, men fra jeg var i mine teenage år har mit liv været fest, arbejde og lidt sport. Jeg har altid søgt efter noget mere. Man finder måske en kæreste eller et nyt arbejde og har det godt nok et øjeblik. Jeg prøvede tit, at udfordre mig selv. Men tingene gik sjældent, som jeg planlagde og jeg stod altid tilbage med længslen. 

Jeg havde en forestilling om, at græsset jo nok var grønnere på den anden side.

Så år 2000 besluttede jeg at rejse til England, for at arbejde i et år. Som det jo sjældent er, så var græsset ikke spor grønnere her. Før var der da nogle veninder, nu var jeg helt alene. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg kunne være så svag. Der var ingen steder, at flygte hen. Nogle gange var jeg tvunget til at være alene på et lille værelse. Man tænker meget. Jeg tænkte bl.a. meget over livet og jeg syntes bestemt ikke om mit eget. Så forfærdeligt intetsigende.

En dag var jeg, med hende jeg arbejdede hos inde ved naboen. Vi kom i en samtale ind på tro og naboen spurgte mig direkte: tror du på Jesus? Øm ø nøm, det kunne, jeg ikke sige, at jeg gjorde. Men det fik tankerne i gang, det måtte jeg finde ud af. Bibelen havde i mine øjne altid været frygtelig kedelig, så det var ikke noget jeg havde taget stilling til.

En anden gang var jeg på vej hjem fra en friuge i skotland. Toget var godt fyldt, men der sad ingen ved siden af mig. Folk gik forbi, men til sidst satte der sig en ung mand. Han lånte mig aviser og alting. Det ene førte til det andet og han endte med at fortælle mig om kristendommen. Igen blev jeg stillet overfor spørgsmålet: Hvad tror du? Igen blev jeg tvunget til at tænke. Nu var min nysgerrighed og min trang til at finde ud af det her for alvor stor. Nu er jeg så heldig, at jeg har en bror og en søster, der er kristne. Dem har jeg også talt lidt med. Min bror havde forsynet mig med nogle foldere og hæfter. Jeg begyndte, at læse i et hæfte kaldet “Alt af nåde ved tro”. Jeg læste denne flere gange også med dage imellem eller flere gange på én dag. Det blev mere virkeligt hver gang. Det var dog svært at forholde sig til; Hvordan kunne jeg vide, at det var det rigtige? Hele verden er jo fuld af meninger om hvem Gud er. Noget jeg tænkte meget over var, at alle er imod de kristne. På museér læste jeg om religioner der godtog alle slags religioner, undtagen kristendommen. Det samme gælder jo new age. Ordet om Jesus blev i min bevidsthed. Det hele blev fuldstændig håbløst for mig på min fødselsdag. Jeg troede ikke den havde nogen særlig betydning for mig. Men jeg skulle blive klogere. Om aftenen da jeg lå i min seng, brød jeg sammen. Jeg bad Jesus om, at tage den forfærdelige smerte. Med ét løsnede hver en muskel sig i hele ryggen. Det var som om jeg svævede 10 cm over sengen et øjeblik. Jeg blev fyldt med en utrolig fred og lykke. Da besluttede jeg at leve mit liv med Jesus, for der er for mig ingen tvivl om hvem der er den eneste virkelige Gud.

Da jeg kom hjem til Danmark ca. 3 uger senere. Bad jeg en bøn med min søster og svoger. Jeg gav mit hele liv til Jesus. Det har jeg bestemt aldrig fortrudt. Aldrig mere skal jeg længes, udover efter mere af ham. Og bibelen betyder i dag alt og er alt andet end kedelig.

TÆNK EN GANG HVAD JESUS HAR GJORT FOR VORES SKYLD!

Lotte, Randers

Comments are closed.