Fri for bekymringer

Birgit Ebbesen, Hobro

Der er mange måder, hvorpå vi kan møde vor Herre Jesus på, men et er fælles for os alle – vi møder ikke Herren uden at have tillid til ham.

Denne sandhed skulle jeg også opdage og føle. Min mand og jeg havde været lidt for gavmilde i vore økonomiske dispositioner, og det endte med, at vi den 21/1 ikke havde flere penge på kontoen, så vi kunne klare os måneden ud. 

Nu er det at stå uden penge en situation, som i allerhøjeste grad gør mig særdeles utryk, og direkte fattigdom står for mig som den værste ydmygelse, et menneske kan komme ud for.

Tanken om at skulle bede et andet menneske om økonomisk hjælp, fordi jeg har disponeret forkert, er bare så flovt.

I hele min barndom og tidlige ungdom har mine forældre haft en daglig kamp for at få deres økonomi til at fungere, men de formåede aldrig at få styr på deres økonomi. Det er selvfølgelig grunden til, at jeg nu i mit voksne liv er skrækslagen for, at pengene ikke slår til. Men nu stod jeg altså i situationen. Jeg havde ikke flere penge, og der var 12 dage til lønningsdagen.

Jeg tog et skridt i tro. Jeg gik op på min bedemark, og der råbte jeg til Herren om hjælp. “Herre, der står i dit ord, at du aldrig vil svigte mig, og at du aldrig vil forlade mig. Beder vi i tro, vil du opfylde vores bøn. Herre, du ved hvorfor jeg nu ikke har flere penge, og nu beder jeg dig hjælpe mig økonomisk, så min mand og jeg ikke skal lide nød, indtil lønnen kommer. Amen”

Om aftenen ser min mand på vores konto via sin hjemmepc og undrende ser vi, at der er indsat 5000 kr. på min konto Pengene er en gave fra min mor. Dagenefter er der igen en indbetaling på min konto, nemlig 1669 kr. fra sygesikringen Danmark.Vi havde ikke ventet penge fra sygesikringen før i april måned. Senere fortalte min mor, at hun bare fik lyst til at sende mig nogle penge. Nu vil jeg aldrig tvivle mere – for jeg har fået et klart bønnesvar fra Herren!

Når Herren siger, “bed og du skal få, søg, og du skal finde” – så gælder det i alle ting, også de timelige. Stol på Ham, og lad Ham få dine bekymringer, så vil Han sørge for dig.

Til dig der også er i økonomiske problemer. Læs Matt. kap. 6 v. 25 til 33 og få trøst,hjælp og glæde ved Jesus vidunderlige ord!

Birgit, Hobro

Comments are closed.