Lige en lille tanke…

Skrevet af Jette Schiønning

Det er ofte der bliver talt og skrevet om meditation, yoga, buddisme, yin og yan, clairvoyance og alle mulige former for alternative helbredelser og trosretninger – alt muligt. Det er helt i orden, det er spændende, vi bliver nysgerrige. Når talen falder på Jesus er det min opfattelse at der bliver slået om i bakgear. Det er da bare for meget, blikket flakker, det taler vi ikke om, det er en privatsag, hun er da ikke rigtig klog osv osv. Det er egentlig lidt mærkeligt.

Jeg vil gerne fortælle jer om en oplevelse jeg har haft.

For 16 år siden begyndte jeg pludseligt at lide af migræneanfald. Jeg lå i sengen 2-3 gange om måneden.  Jeg fik indsprøjtninger for det. Jeg var i MR/CT scanner. Jeg var begyndt at tale med min daværende leder om at komme på en sådan paragraf at der ikke ville være udgifter forbundet med mine sygedage (kan ikke lige huske hvad paragraffen hedder) Der skulle gå 2 år med migræneanflad før jeg en aften, i den frikirke jeg kommer i, gik frem til forbøn. Jeg blev salvet med olie og blev bedt for. Jeg har ikke haft migræne siden. Jeg var helbredt. Det er stort.

Comments are closed.